Aromatyczne, pyszne trufle w śnieżnej pierzynce z białej, mlecznej, białej i deserowej czekolady.

Uczestnicy warsztatów będą formować kuleczki z wcześniej przygotowanego przez nas ganache z gorzkiej, białej i mlecznej czekolady, śmietany i rumu oraz cynamonu. Lub imbiru.
W trufle będą zawijane – orzechy laskowe, żurawina, pokruszone orzechy, skórka pomarańczowa, migdały, domowe wiśnie w likierze, śliwki suszone
Z zewnątrz trufle będą dekorowane : wiórkami kokosowymi, fantazyjnymi posypkami czekoladową, z kolorowych lukrów, cukier cynamonowy, kakao oraz patyczkami migdałowymi oraz puszystym kakao z chili oraz pistacji.
Podczas warsztatów można sobie skubnąć na słodko i stale oblizywać palce
Każdy komplet trufli zapakujemy w papilotki – kryzki białe li brązowe i torebeczki wiązane eko z rafią oraz kolorowymi wstążkami w kratkę i paseczki.